Se billederne: Hobbitterne og Legolas mødes på ny i Ringenes Herre-genforening

Fans og medskuespiller viser ekstase i kommentarfeltet
Billede
(© Ringenes Herre: Eventyret om Ringen / New Line Cinema)

Fire hobbitter og en elver går ind på en bar… Det kunne lyde som starten på en dårlig joke, men i stedet er der tale om noget meget bedre.

På sin instagram kunne Dominic Monaghan nemlig dele et billede af ham selv, Billy Boyd, Orlando Bloom, Elijah Wood og senere Sean Astin, der alle skåler med en velfortjent drink.

Du kan se alle billederne nederst i artiklen.

Hvis du har lidt svært ved at placere navnene, så er det måske fordi, du bedre kender dem i deres roller fra Peter Jacksons mesterlige Ringenes Herre-trilogi. 

Her spiller de henholdsvis Merry, Pippin, Legolas, Frodo og Sam, der alle er en del af det følgeskab, som har til opgave at eskortere Ringen til Mordor. 

Nu er de så samlet igen, da de alle skulle medvirke på den store ComicCon, der netop har fundet sted i Liverpool.

Det er dog ikke kun fans, der har lagt mærke til det glædelig gensyn. Selveste Lady Arwen, som er spillet af Liv Tyler i filmene, viste også ekstase i kommentarfeltet med adskillige emojis med hjerteøjne.

Egentlig vidste vi godt, at vi kunne se frem til en genforening af castet, da Monaghan et par dage før havde delt et gammelt billede af holdet med "#liverpoolcomiccon"

Det gør os dog ikke mindre begejstret, for når castet fra Ringenes Herre samles, på den ene eller anden facon, så er det på mange måder ligesom at se en gammel ven igen. 

Og apropos gammel ven, så er genforeningen af filmens cast da en oplagt undskyldning (ikke at man behøver det) for endnu engang at se den nu over 20 år gamle trilogi.

LÆS OGSÅ: Britisk skuespiller er død - han vil blive husket for to legendariske roller