Bjørnejægeren Leonardo DiCaprio

Første billede fra The Revenant
Film Image
(© Entertainment Weekly)

Birdman-instruktøren Alejandro González Iñárritus næste film bliver The Revenant med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. I går kunne Entertainment Weekly vise det første billede af en skægget og bevæbnet DiCaprio.

Dramaet fortæller den sande historie om Hugh Glass (DiCaprio), der levede som pelsjæger i starten af 1800-tallet. Mandens drabelige færdigheder kommer til gavn, da han søger hævn over de to mænd (Tom Hardy og Will Poulter), der efterlod ham til at dø i den sneklædte vildmark efter et bjørneangreb.

Michael Punkes bog om en mands stædige kamp for at overleve i den barske natur giver endnu engang DiCaprio mulighed for at kaste sig over krævende materiale, og ud fra det første billede at dømme bliver det ikke en film for folk med dårlige nerver.

Iñárritu springer som bekendt aldrig over, hvor gærdet er lavest. I 'The Revenant' har den mexicanske instruktør og hans stjernefotograf Emmanuel Lubezki (Gravity, Birdman og The Tree of Life) derfor valgt kun at benytte naturligt lys, optage alle scenerne i kronologisk rækkefølge og filme on location, hvilket har forlænget produktionen i Canadas ødemark. 

The Revenant får dansk premiere den 26. januar 2016.

The Revenant med Leonardo DiCaprioFra optagelserne til 'The Revenant'