Comic Con 2016: De største nyheder

Marvel, trailers og Blair Witch
doctorstrange_1280.jpg
(© Doctor Strange/Marvel Studios)

Weekendens Comic Con bød bl.a. på en ny trailer fra Fantastiske skabninger ...og hvor de findes og første kig på både Justice League og Wonder Woman.

Men det var selvfølgelig ikke det eneste, der blev offentliggjort. Nedenfor har vi samlet et overblik over de største nyheder og nye trailers.

- Vi har tidligere skrevet om den Oscar-belønnede skuespiller Brie Larson, der var favorit til rollen som Captain Marvel, som er en af Marvels mest populære kvindelige superhelte. Det er nu blevet endeligt bekræftet.


- I den nye trailer til Doctor Strange er der langt mere magi, og mere af plottet afsløres. Derudover kan man også opleve Mads Mikkelsen som skurken Kaecilius.


Kurt Russell skal spille Peter Quills far i Guardians of the Galaxy vol. 2. Det skal tilføjes, at Quills far er en levende planet ved navn Ego, der har valgt at tage menneskelig form. Udover Russell, blev det også afsløret, at Sylvester Stallone har en rolle i filmen.


- Udover Chadwick Boseman, der har titelrollen i Black Panther, er det også blevet bekræftet, at Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o Danai Gurira er på rollelisten i Marvel-filmen. Et nyt logo blev også afsløret på Twitter.


- Den første trailer til Kong: Skull Island viser bl.a. smukke billeder fra den sagnsomspundne ø, der huser kæmpeaben King Kong.


- Warner Bros. offentliggjorde en ny trailer til The Lego Batman Movie, der viser butleren Alfreds problemer med Batmans dårlige vaner, og Robins uniform. Jokeren dukker også kort op.


- Den nye trailer til Guy Ritchies King Arthur: Legend of the Sword så også dagens lys på Comic Con. Traileren vækker minder om den særlige klippestil i 'Snatch', dog overført til et univers, der ligger tættere op ad 'Ringenes Herre'.


- En af de store overraskelser kom fra manden bag bl.a. You’re Next, der afslørerede, at filmen Blair Witch, tidligere kendt som ’The Woods’, er en efterfølger til The Blair Witch Project fra 1999. En ny trailer viser, hvordan filmen følger op på den første film og byder på meget mere uhygge i skoven.