Den Lille Havfrue har endelig fundet sin Prins Erik

Mød den nye Disney-drømmeprins
Film Image
(© Den Lille Havfrue (1989) / Disney)

Det bliver den 24-årige Jonah Hauer-King, der skal bringe den ikoniske charmør til live i den kommende genindspilning af The Little Mermaid.  

Skuespilleren er relativ ny i feltet, men med sine smilehuller, blå øjne og mørke lokker er ligheden til den originale tegnefilmskarakter ganske slående. 

Jonah Hauer-King er Prins Erik
Foto: A Dog's Way Home / Columbia Pictures

Han har tidligere medvirket i bl.a. familiefilmen A Dog’s Way Home, og rollen som Erik kan blive hans helt store folkelige gennembrud. 

One Direction-charmøren Harry Styles fik angiveligt tilbudt rollen for flere måneder siden, men takkede nej. Ifølge Variety har Hauer-King været igennem flere castingrunder. Den 9. november er den seneste casting eftersigende fundet sted i London med filmens instruktør Rob Marshall, og nu er det afgjort.

Hauer-King skal spille over for Halle Bailey, som skal spille den unge Ariel. Derudover er Melissa McCarthy bekræftet i rollen som den onde havheks Ursula, mens Bond-skurken Javier Bardem spiller faderen Kong Triton. 

Ligesom tidligere Disney-genindspilninger, såsom Skønheden og Udyret, Junglebogen og Løvernes Konge, bliver The Little Mermaid en blanding af live action og animation.

Filmens handling er baseret på den originale Disney-klassiker fra 1989, og det bliver således glædelige genhør med originale ørehængere, men den kommende film præsenterer også nye melodier.

The Little Mermaid afventer fortsat dansk premieredato.