King Kong vs Kæmpeøgle

Stem på den bedste teaser
Film Image
(© Warner Bros.)

Den seneste fortælling om kæmpeaben King Kong, Kong: Skull Island, følger en gruppe mennesker, der tager til en fjerntliggende ø i Stillehavet. Her finder de et særligt økosystem, hvor en række gigantiske skabninger lurer i junglen, som man kan se i tv-spottet. Den største af dem er selvfølgelig King Kong.

Filmen er et reboot af King Kong-franchisen, og den anden installation i den nye Godzilla/Kong-filmserie. I hovedrollerne ses bl.a. Tom Hiddleston og Brie Larson, og forhåbentlig bliver filmen bedre end den lidt ensidede Godzilla fra 2014.


Når vi er ved snakken om Godzilla, er der også landet en teasertrailer til ’Colossal’ med Anne Hathaway og Jason Sudeikis. Hathaway spiller den alkoholiserede Gloria, der må flytte tilbage til sin hjemby efter hun er blevet smidt ud af sin kæreste. Samtidig dukker der et kæmpemonster, også kaldet en Kaiju, op i Seoul, og der går ikke lang tid, før Gloria opdager, at hun kan kontrollere uhyret.

At dømme fra teaseren ligner det en interessant blanding af indiekomedie og klassisk monsterfilm i stil med de ældre Godzilla-film. Vi glæder os til at se, hvordan filmen ender med at blive.

Kong: Skull Island får premiere den 9. marts. 'Colossal' afventer en premieredato.