Se det første billede: Justin Bieber er kærligheds-guden Amor

Popstjernen debuterer i 'Cupid'
Film Image
(© Justin Bieber's Belive / Scooter Braun Films)

Det er mere end et år siden, at Justin Bieber fik tildelt titelrollen som Cupid, der på dansk også er kendt som Amor, i en ny film om den græske Gud. Men nu har vi fået det allerførste glimt af den unge popstjernes animerede rolle.

Bieber har delt billedet med sine 121 millioner følgere på Instagram, og det er det første visuelle bevis på, at filmen rent faktisk er på vej. Se det nederst.

De mange beliebers får dog kun fornøjelsen af popstjernens stemme, da der er tale om en animationsfilm. Billedet afslører dog, at animationskarakteren er tydeligt inspireret af Biebers eget udseende og lyse lokker.

Det er næppe tilfældigt, at den unge hjerteknuser er valgt til rollen, som den uvorne græske kærlighedsgud. ’Cupid’ er nemlig også annonceret som en musical, så det er ikke utænkeligt, at Bieber udgiver nyt musik i forlængelse af sin første filmrolle.

Justin Bieber Instagram

Meget lidt information om filmen er sluppet ud. Men her er, hvad vi ved.
Cupid er en fortælling om kærlighedsguden og hans store kærlighed, Psyche. Hvem der skal spille Psycke er endnu ikke offentliggjort.

Manden bag manuskriptet er Carlos Kotkin, der bl.a. tidligere har skrevet Rio 2. Produktionsselskabet er det nyopstratede Mythos Studios, der er etableret af Marvel-manden David Maisel og Biebers egen manager, Scooter Braun. Selskabet har kun ét år på bagen, og endnu ingen færdige produktioner.

'Cupid' bliver eftersigende den første planlagte adaption af en række græsk-romersk mytologier. Startupvirksomheden satser stort, og har allerede to andre animationsfilm på vej. ‘Fanthom’, følger en marinebiolog, der opdager, at hun tilhører en undersøisk art, mens ‘Soulfire’ fortæller historien om en forældreløs dreng, der sammen med gudinden Grace, finder en fortabt form for gammel magi.

Cupid har endnu ikke en premieredato i hverken USA eller Danmark, men forventes at lande i 2020.