Wachowski rekrutterer Redmayne

Den britiske skuespiller med i 'Jupiter Ascending'
Eddie Redmayne som førsteelsker i 'My Week With Marilyn'
(© Scanbox)

Wachowski-brødrenes kommende sci-fi/snehvide-film 'Jupiter Ascending' har allerede Mila Kunis og Channing Tatum på rollelisten. Og nu melder Eddie Redmayne sig også under fanerne.

Det går med andre ord godt for den unge brite.

Eddie Redmayne kunne for knap et år siden ses i My Week With Marilyn, hvor selveste Marilyn Monroe kastede sin kærlighed på Redmayne i rollen som en ivrig produktionsassistent. Og ifølge IMDb.com skal Redmayne også spille med i den kommende The Amazing Spider-Man 2.

Ifølge Empire handler 'Jupiter Ascending' om en fattig, russisk kvinde (Kunis), der er så uheldig at have samme, perfekte DNA som universets dronning. 

Det vil dronningen ikke finde sig i, og hun sender derfor en dusørjæger (Tatum) ud for at tage livet af den stakkels pige. Men han forelsker sig naturligvis i pigen, og så har vi balladen.

Redmaynes rolle i filmen er stadig et mysterium. Måske han skal spiller en af de syv dværge, hvis de ellers er med i Andy og Lana Wachowskis film.

'Jupiter Ascending' begynder optagelserne i februar 2013.

Matrix-instruktørernes næste film, Cloud Atlas, der handler om altings forbundethed, intet mindre, får dansk premiere den 14. marts.