Tom Holland bekræfter, at 'Spider-Man 4' er undervejs: "Alle ønsker, at det skal ske"

Skuespilleren udtaler sig om fremtiden
Avengers: Infinity War
(© Walt Disney Pictures)

For over et år siden blev en fjerde Spider-Man-film med Tom Holland i rollen som superhelten bekræftet af Marvel-bossen Kevin Feige. Siden har det dog været småt med nyheder om Spider-Man 4.

Årsagen skal nok findes flere steder. For det første har Marvel sidenhen skruet gevaldigt ned for antallet af kommende projekter i deres pipeline, da de formentlig har indset, at mere ikke altid er bedre.

For det andet var Spider-Man: No Way Home noget nær en perfekt film om superhelten, som både publikum og kritikere elskede, og som bliver svær at leve op til. Men nu er der nyt om netsvingeren.

Tom Holland, der spiller Peter Parker/Spider-Man, har i et nyt interview med Deadline udtalt sig om fremtiden, og han er mere end klar til at iføre sig det blå-røde kostume igen.

- Det simple svar er, at jeg altid vil lave Spider-Man-film. Jeg skylder Spider-Man mit liv og karriere, fortæller den 27-årige skuespiller.

Han er dog ikke i tvivl om, at 'No Way Home' bliver svær at følge op på.

- Den tredje film var speciel på så mange måder, at vi bliver nødt til at sikre os, at vi gør det rigtige.

Men ifølge skuespilleren ER der en proces i gang, og det kan vi superheltefans jo kun glæde os over. Men respekten for fortiden er klart at finde i Tom Hollands videre udtalelser:

- Det er første gang i denne proces, at jeg har været en del af den kreative udvikling så tidligt. Det er bare en proces, hvor jeg observerer og lærer. Det er bare en rigtig sjov del for mig at være med til. Som jeg sagde: Alle ønsker, at det skal ske. Men vi vil sikre os, at de samme ting ikke bliver overgjort.

Næste Marvel-film i biografen bliver Deadpool & Wolverine, som får premiere til sommer. Den nye trailer er lige udkommet, og den kan du se her.

LÆS OGSÅ: Marvel bekræfter: 'Spider-Man 4' med Tom Holland er på vej