2 Guns

Censur 15
10. Oct 2013
109 min
UIP
2 Guns
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I action-thrilleren '2 Guns' er Trench og Stigman agenter fra forskellige specialafdelinger, der uden at kende til hinanden begge arbejder undercover for at infiltrere det samme narkokartel.

Hver især tror de, at den anden blot er hyret muskelkraft og havner derfor sammen i et bankrøveri, hvor de ganske uvidende kommer til at stjæle 50 mio. dollars fra CIA.

Efter røveriet afsløres de to alfahanners sande identiter, og Trench og Stigman beslutter derfor at flygte sammen fra en klynge af både underverdenens hårdeste kriminelle og agenturets bedste folk.

Denzel Washington (Flight) og Mark Wahlberg (Ted) spiller det umage par i action-thrilleren '2 Guns', der er baseret på en tegneserie af Steven Grant, som også har arbejdet med tegneserieversionerne af 'The Hulk' og 'The Avengers'. 

'2 Guns' instrueres af Baltasar Kormákur, der er født og opvokset i Island, men har allerede et solidt fodfæste i Hollywood med bl.a. Mark Wahlberg-filmen ’Contraband’ (2012) på CV'et. I denne måned er Kormákur også aktuel med det islandske drama Dybet.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: