Ant-Man and the Wasp

Censur 11
04. Jul 2018
118 min
Walt Disney Pictures
Ant-Man and the Wasp
Billede
(© Walt Disney Pictures)
Billede
(© Walt Disney Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Ant-Man and the Wasp' (Ant-Man 2) er Marvels efterfølger til superheltefilmen Ant-Man fra 2015.

Efter begivenhederne i Captain America: Civil War, hvor superhelten Ant-Man kæmpede sammen med Captain America, har manden bag myre-helten, Scott Lang, siddet i husarrest.

Tiden for hans frihed nærmer sig, men alt ændres, da Scott pludselig oplever en forbindelse med en fremmed kvinde, der viser sig at være den forsvundne hustru til Dr. Hank Pym, der sammen med datteren Hope van Dyne er eftersøgt af FBI.

Scott har ikke set de to genier, siden han blev anholdt, men forbindelsen til Janet gør ham nu til en vigtig del af Hank og Hopes planer om at bringe moren tilbage fra det selvsamme "kvante-rige", som Ant-Man engang undslap.

Da en mystisk skikkelse begynder at dukke op for at få hænderne i Hanks teknologi, må Scott og Hope atter hoppe i deres krympedragter for at slås side om side som Ant-Man og The Wasp.

Action-komedien byder endnu en gang på en lettere tone inden for Marvel-universet, med mere fokus på humor og finurlige action-sekvenser i insekt-højde end på dommedags-profetier. Paul Rudd er tilbage som Marvel-universets mindste (og til tider største) superhelt, men denne gang deler han sin skærmtid med heltinden The Wasp. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: