Battle of the Sexes (uden undertekster)

Censur Alle
12. Apr 2018
121 min
20th Century Fox
Battle of the Sexes
011.jpg
(© 20th Century Fox)
Battle of the Sexes
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Battle of the Sexes' foregår i 70erne, hvor den kvindelige verdensmester i Tennis, Billie Jean King, tager kampen op imod den manglende ligestilling mellem de mandlige og kvindelige atleter.

Sammen med andre førende kvindelige, professionelle tennisspillere trækker hun sig fra de etablerede turneringer for at starte sin egen. En mediebegivenhed der straks tiltrækker den tidligere verdensmester og notoriske gambler, Bobby Riggs.

Den afdankede Riggs giver nu Billie Jean tilbuddet om at spille en kamp mod ham, for en gang for alle at afgøre, om mænd ikke bare er bedre atleter end kvinder. 

'Battle of the Sexes' fortæller den vanvittige, men sandfærdige historie om tenniskampen fra 1973, som også blev kaldt Kønnenes kamp.

Matchen var dækket verden over i samtlige medier og blev hurtigt til en begivenhed med alt på spil for de mange kvinder, der kæmpede for bedre vilkår. 

Makkerparret bag Little Miss Sunshine har instrueret, mens Emma Stone (La La Land) og Steve Carell (40 Year Old Virgin) spiller de to hovedrolle-rivaler (Copyright: kino.dk).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: