Beowulf

Censur 11
23. Nov 2007
112 min
Sandrew Metronome
Beowulf
Billede
(© Sandrew Metronome)
Billede
(© Sandrew Metronome)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Beowulf' er baseret på det oldengelske sagn af samme navn, hvis handling finder sted i Danmark.

Det 6. århundrede. Dengang da verden var fyldt med helte og monstre, eventyr og tapperhed, guld og hæder. En exceptionel kriger, Beowulf, kommer for at redde det danske kongedømme fra tilintetgørelsen fra et ukristeligt monster, der har skabt død og kaos i det iskolde land. Deres episke sammenstød smeder den tidløse legende om Beowulf.

Det danske kongedømme bliver regeret af Kong Hrodgar (Anthony Hopkins) med Dronning Vealteov (Robin Wright Penn) ved sin side. Deres arrangerede ægteskab blev indgået i en ung alder, og kongen er hende ikke tro. Han lever et muntert og sorgløst liv med mange kvindelige fristelser. Men en skjult hemmelighed kommer tilbage for at plage ham i form af monsteret Grendel (Crispin Glover).

Grendel er et nådesløst udyr, der har tortureret og fortæret befolkningen, og efterladt resten af kongedømmet i en konstant frygt. Kong Hrodgar hidkalder derfor den store kriger Beowulf (Ray Winstone) til at hjælpe sig.

Efter at have befriet kongedømmet fra det barbariske monster bliver Beowulf berømt. Hans navn genlyder over hele kongedømmet, og mange sange bliver sunget om hans heltemod.

Men hans skæbne blev allerede fastlagt, da han indgik en handel med Grendels moder (Angelina Jolie), en nådesløs ondskabsfuld, men samtidig vanvittig forførende smuk kvinde.

'Beowulf' er instrueret af Robert Zemeckis.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: