The Big Wedding

Censur Alle
13. Jun 2013
90 min
Nordisk Film
The Big Wedding
The Big Wedding
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I komedien 'The Big Wedding' har Don og Ellie været skilt i mange år, men da deres adoptivsøn Alejandro skal giftes, genforenes det aldrende eks-par med store forviklinger til følge.

Alejandros biologiske og stærkt religiøse mor ankommer nemlig fra Columbia, og hun aner intet om Don og Ellies skilsmisse. Pludselig har resten af familien overtalt Don, der i mange år har levet sammen med kæresten Bebe, og Ellie, som er single, til at lade som om, de stadig er gift.

Samtidig dækker Alejandros succesfulde søster, Lyla, over en stor hemmelighed, mens deres 27-årige bror Jared snart er ved at være klar til at miste sin godt beskyttede mødom. Alt peger i retning af et katastrofalt bryllup ... og det hele bliver selvfølgelig i familien.

'The Big Wedding' er en stjernespækket romantisk komedie instrueret af Justin Zackham, der bl.a. har skrevet manuskriptet til 'The Bucket List' (2007). Som de forvirrede Don og Ellie ses Hollywoodveteranerne Robert De Niro og Diane Keaton, mens den ligeså etablerede Susan Sarandon spiller kæresten Bebe.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: