Blind

Censur 15
21. Aug 2014
96 min
Camera Film
Blind
Billede
(© Camera Film)
Billede
(© Camera Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
5.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Blind' er Ingrid for nylig blevet blind, hvilket naturligvis får kolossale konsekvenser. Hun lukker sig inde i sin lejlighed og efterlader så at sige sit liv uden for døren.

Kæresten forsøger at være så hjælpsom som muligt, men udviklingen er ikke til at stoppe. I takt med større og større huller i Ingrids visuelle minder om den virkelige verden, begynder hendes fantasi at erstatte det tabte.

Hun begynder at skrive sig ud af problemerne, men efterhånden får hun svært ved at skelne mellem det, der rent faktisk sker, og det hun forestiller sig. 

'Blind' er ikke så meget en film om at være blind, som det er en film om at være en ensom forfatter. Norske Eskil Vogts jonglerer med et virvar af følelser, der spænder fra varm kærlighed over skarp humor til gysende frygt.

Filmen har fået ros for sit komplekse manuskript og sin altoverskyggende hovedrolleindehaver, Ellen Dorrit Petersen, der bærer stort set hele filmen på sine skuldre. ’Blind’ har vundet priser på filmfestivaler som Sundance, Berlinalen og CPH:PIX. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: