Børnene fra Sølvgade

Censur 7
10. Oct 2024
102 min
Nordisk Film Distribution
Børnene fra Sølvgade
Børnene fra Sølvgade
(© Peter Gramstrup / Nordisk Film)
Børnene fra Sølvgade plakat
(© Nordisk Film Distribution)
Hvor meget glæder du dig til filmen?

Filmen 'Børnene fra Sølvgade' er en filmatisering af Renee Toft Simonsens bogserie. 

Her bor fire børn alene i en lejlighed på Sølvgade, fordi deres mor på mystisk vis har været forsvundet i et år. Den eneste der holder dem med selskab, er papegøjen Kaptajn Godt Humør.

Derfor er der ingen regler, og børnene må helt selv bestemme hvornår de vil gå i seng, om de gider at børste tænder, og om de vil lave lektier.

Da skoleinspektøren Hr. Moth bliver mistænksom, begynder de at lægge en snedig plan for at undgå at komme på børnehjem. Derfor ansætter de en mandlig hushjælp i nederdel og høje hæle ved navn Miss Nelly. Men snart begynder der at ske ting og sager.

Flere danske stjerner som Jakob Faurby, Anders W. Berthelsen, Ditte Hansen, Kirsten Lehfeldt, Lars Ranthe og Katinka Lærke Petersen dukker op i filmen.

Den prisvindende instruktør Mehdi Avaz står bag kameraet. Mehdi Avaz har bl.a. instrueret ’Mens vi lever’ ’Kollision’ og senest har han lavet Netflix-filmene ’Toscana’ ’A Beautiful Life’.

Renée Toft Simonsen står selv bag manuskriptet på filmen, som er baseret på bogen af samme navn fra 2019. I instruktørstolen finder man Mehdi Avaz, der står bag film som Mens vi lever, A Beautiful Life og Kollison. 

 

Brugernes forventning

5,6

176 brugere