Bumblebee

Censur 7
03. Jan 2019
114 min
UIP
Bumblebee
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (1)
Bedøm selv filmen:

Actionfilmen 'Bumblebee' er den sjette film i Transformers-franchisen. Den forrige film i serien var Transformers: The Last Knight.

Filmen er et spin-off centreret om Bumblebee-robottens historie og foregår i 1987. Bumblebee er på flugt fra planeten Cybertron og holder sig nu skjult på Jorden. Elite-soldaten Agent Burns og decepticon'erne Dropkick og Shatter er lige i hælene på den gule Autobot, og derfor skjuler han sig på en losseplads i en lille strandby i Californien. 

Den snart 18-årige Charlie opdager en dag en gul, støvet Volkswagen Beetle under en presenning hos en mekaniker, og hun får bilen med hjem. I sin garage folder Bumblebee sig ud, og pludselig står Charlie med en robot i stedet for en bil. Dette åbner op for en helt ny verden for den unge teenager. 

Den 21-årige Hailee Steinfeld, der fik sit gennembrud - og en Oscar-nominering - som Mattie Ross i Ethan og Joel Coen-filmen True Grit tilbage i 2010, spiller Charlie Watson.

Hun spiller mod wrestling superstjernen John Cena, der ligesom WWE-forgængerne Dwayne Johnson og Dave Bautista har valgt at forlade ringen og springe ud i skuespillet. Han har tidligere bl.a. været med i Daddy's Home 2 samt The Marine.

'Bumblebee' instrueres af manden bag den roste animationsfilm Kubo - den modige samurai og er produeret af Michael Bay, der også har stået bag de andre film i franchisen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: