Call Jane

Censur 11
10. Nov 2022
121 min
UIP
Call Jane
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
3.7 / 6
Brugere (3)
4.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Call Jane' handler om Joy, der som helt almindelig amerikansk husmor i 1960erne har et stort ønske at få barn nummer to.

Da det endelig går lykkes, meddeler hendes læge hende, at hun ikke vil kunne gennemføre graviditeten af helbredsmæssige årsager. Desværre afslår abortnævnet at bevilge Joy en abort trods de livsfarlige konsekvenser, det vil have for Joy.

Joy har ingen anelse om, hvor hjælpen skal komme fra, før hun tilfældigt falder over 'Janes', en undergrundsgruppe af helt almindelige kvinder, som risikerer alt for at hjælpe kvinder i samme situation som Joy. Mødet med gruppen giver hende et større formål med tilværelsen: at hjælpe andre kvinder med at tage kontrol over deres skæbner.

Phyllis Nagy, som er manuskriptforfatteren bag den Oscar-nominerede Carol, debuterer som instruktør med dette historiske drama, som bl.a. har Elizabeth Banks (Pitch Perfect, The Hunger Games), Chris Messina (Operation Argo, tv-serien 'The Mindy Project') og Alien-stjernen Sigourney Weaver på rollelisten. 

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

3,7

3 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: