The Card Counter

Censur 11
04. Nov 2021
109 min
Scanbox
The Card Counter
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
5.0 / 6
Brugere (2)
4.0 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'The Card Counter’ handler om gambleren William Tell, der har lært sig selv at tælle kort. Det betyder, at han som sådan ikke har brug for held, når han spiller den ene omgang blackjack efter den anden på diverse kasinoer rundt omkring i USA.

Således rejser kortspilleren fra by til by for at høste de økonomiske frugter af sin kunnen - dog uden at gå efter de helt svimlende summer af dollars. Han foretrækker anonymiteten og ligeledes at undgå at blive opdaget i at tælle kort.

Tells rutineprægede liv ændrer sig imidlertid, da den unge Cirk tager kontakt til ham med information, der binder de tos mørke fortid og skæbnefortællinger sammen.

'The Card Counter’ bliver på den måde også til mere og andet end at følge de intense blackjack-spil, da bl.a. også thriller-elementer kommer i spil, mens fortidens spøgelser hjemsøger de to mænd.

Hovedrollen som Tell spilles af Oscar Isaac, der bl.a. har roller i Coen-brødrenes Inside Llewyn Davis og science fiction-filmen Dune, mens han også er at finde i Star Wars: The Force Awakens samt dens to efterfølgere.

Drama-thrilleren er instrueret og skrevet af Paul Schrader, som bl.a. har forfattet manuskripterne til Martin Scorseses klassikere Taxi Driver og Raging Bull. Schrader har desuden også instrueret en række andre film, bl.a. First Reformed. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: