Cykelmyggen og Minibillen

Censur Alle
12. Jun 2014
76 min
Nordisk Film
Cykelmyggen og Minibillen
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Cykelmyggen og Minibillen' handler om minibillen Mini, der optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Da Mini bliver mobbet af loppen Miranda, ender det med en forstuvet fod til Dagmar og en fiasko for det ellers dygtige cirkus. Mini bliver skældt ud og stikker efterfølgende af ud i skoven.

Her møder han en røverbande, og selvom de er lidt uhyggelige og farlige, bliver han optaget som medlem af banden. Men for at være med i slænget, tvinger lederen, Skarnbassen Basse, Mini til at røve bikuben for lækker honning. 

Tegnefilmen ’Cykelmyggen og Minibillen’ er efterfølgeren til ’Cykelmyggen og Dansemyggen’ fra 2007. Begge film er baserede på Flemming Quist Møllers billedbog ’Cykelmyggen Egon’ fra 1967, og Møller har også været med til at instruere filmene om myggen sammen med dansk films ukronede tegnefilmskonge, Jannik Hastrup (Samson og Sally).

Den nye film fokuserer dog ikke så meget på Egon som på sin anden hovedrolle, Minibillen Mini, der må finde frem til sit talent, mens Egon må lære at blive mindre selvoptaget og give mere plads til andre. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: