Danmarks sønner

Censur 15
11. Apr 2019
118 min
Nordisk Film
Danmarks sønner
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
4.2 / 6
Brugere (5)
4.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Den politiske thriller 'Danmarks sønner' udspiller sig i en nær fremtid, nemlig år 2025, hvor København har været udsat for et stort bombeangreb.

Terrorismen har splittet det danske samfund, og debatten domineres af fremmedhad. Et folketingsvalg nærmer sig, og det nationalistiske parti National Bevægelsen med lederen Martin Nordahl i spidsen står til at få en historisk jordskredssejr - og partiet varsler om, at de vil "smide alle de fremmede ud". 

Samtidig vokser radikalisering også i andre lag af samfundet. Den 19-årige Zakaria, som mærker fremmedhadet i sin dagligdag, er på vej ud på et farligt sidespor. Han møder Ali, der er med til at guide ham, men som også kæmper med sine egne problemer og en livsfarlig hemmelighed.

'Danmarks sønner' er instrueret af den debuterende Ulaa Salim, der med sin film ikke løfter pegefingre, men nærmere lægger op til en debat om, hvor vi som samfund er på vej hen. Dramaet er blevet sammenlignet med intet mindre end film fra mesterinstruktøren Martin Scorsese. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

4,2

5 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: