Deepwater Horizon

Censur 15
29. Sep 2016
107 min
Nordisk Film
Deepwater Horizon
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
2.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Deepwater Horizon' er en genfortælling af de tragiske hændelser på dybhavsboreplatformen af samme navn, som eksploderede den 20. april 2010.

Ulykken forårsagede et omfattende olieudslip i den mexicanske golf, og plottet udspiller sig primært i løbet af de 12 timer, der leder op til katastrofen. Maskinmesteren Mike Williams kæmper for sit liv om bord på platformen, og derhjemme forsøger Mikes kone og datter desperat at finde ud af, hvad der er sket.

'Deepwater Horizon' har Mark Walhberg i hovedrollen som Mike, og hans hustru spilles af Kate Hudson. Under optagelserne konsulterede instruktøren Peter Berg (Lone Survivor) med flere af de besætningsmedlemmer, der var om bord på platformen, da ulykken skete, for at skabe en så autentisk genfortælling af begivenhederne som muligt.

Til filmen blev der også konstrueret en komplet boreplatform, der næsten er lige så stor som den originale Deepwater Horizon. Det er dermed en af de største filmkulisser, der nogensinde er bygget. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: