The Disaster Artist

Censur 11
01. Feb 2018
103 min
Warner Bros.
The Disaster Artist
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Komedie-dramaet 'The Disaster Artist' er den virkelige historie bag skabelsen af kultfilmen The Room, der er kendt som en af historiens notorisk dårligste værker.

Da den aspirerende skuespiller Greg Sestero møder den excentriske Tommy Wiseau til et skuespilskursus, bliver det starten på et tæt venskab, der bringer dem til filmbyen over dem alle, Los Angeles.

Deres fælles drøm om stjernekarrierer bliver dog noget udfordret i mødet med Hollywood, hvor der er rift om rollerne. Men makkerparret giver ikke op, og de beslutter sig derfor for at skabe deres egen film.

'The Disaster Artist' er fortællingen om et mærkværdigt venskab og dét at turde følge sine drømme - for kan du ikke blive til andet, så kan du da blive til grin.

James Franco både instruerer og spiller hovedrollen som den nærmest mytiske Tommy Wiseau - en præstation som indbragte ham en Golden Globe - mens brormand Dave Franco spiller Greg Sestero.

Filmen har fået en Oscar-nominering for sit manuskript, der er baseret på bogen af samme navn skrevet af netop Greg Sestero. (copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: