Doctor Strange

Censur 11
28. Oct 2016
115 min
Walt Disney Pictures
Doctor Strange
Billede
(© Walt Disney Pictures)
Billede
(© Walt Disney Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Superheltefilmen 'Doctor Strange' handler om den dygtige og arrogante neurokirurg Stephen Strange, der er impliceret i et biluheld.

Ulykken medfører svære skader på hans hænder, og ingen læge ser ud til at kunne hjælpe, så i desperation søger han andre og mere alternative veje for at blive helbredt.

Rejsen bringer ham til et mystisk tempel i Katmandu, hvor mødet med den åndelige verden åbner sig op og giver ham indsigt i magi og mysticisme. Desværre er andre og mere ondsindede troldmænd i færd med at planlægge at overtage verdensherredømmet.

'Doctor Strange' er baseret på Marvel Comics' tegneserie af samme navn om superhelten, der modsat de fleste af hans kolleger, opererer i en parallel, spirituel verden. Troldmanden blev skabt i 1963 af Steve Ditko, og selvom han aldrig har været blandt Marvels mest populære helte, har Strange formået at holde skansen i 53 år.

Benedict Cumberbatch er - med sin aristokratiske udstråling - det helt rette valg til rollen, og som hhv. hans lærermester The Ancient One og hans fjende Kaecilius ses Tilda Swinton og Mads Mikkelsen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: