Familien Jul & Nissehotellet

Censur 7
11. Nov 2021
90 min
SF Studios
Familien Jul og nissehotellet
Billede
(© SF Studios)
Familien Jul og Nissehotellet plakat
(© SF Studios)
3.3 / 6
Brugere (4)
3.0 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Julefilmen 'Familien Jul & Nissehotellet' er en ny film i rækken om drengen Hugo, der elsker nisser, og resten af hans familie.

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive "stor".

Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr.

'Familien Jul & Nissehotellet' er det tredje kapitel i serien af danske familiefilm, som startede i 2014 med Familien Jul og blev efterfulgt af Familien Jul - I nissernes land to år senere.

Filmen byder på underholdning for hele familien og i dens magiske verden kan vi bl.a. opleve talende bøger, flyvende tallerkener og en bøvsende teenage-nisse, der hedder Dvaski.

Brugernes anmeldelser

3,3

4 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: