House of Gucci

Censur 11
02. Dec 2021
157 min
SF Studios
House of Gucci
Billede
(© SF Studios)
Billede
(© SF Studios)
4.4 / 6
Brugere (7)
3.1 / 6
Medier (8)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'House of Gucci' er inspireret af den virkelige og dramatiske historie om det italienske familieimperium bag modehuset Gucci.

Da Patrizia Reggiani forelsker sig i rigmandssønnen Maurizo Gucci, bliver hun en del af en ekstraordinær verden, hvor snobberi, overdådighed, berømmelse, grådighed og magt er altdominerende faktorer.

Maruizos far, Rodolfo (Jeremy Irons), byder ikke ligefrem Patrizia velkommen i familien, og det er via onklen Aldo (Al Pacino) i New York, at de to nyforelskede finder ind i familiedynastiet.

Men deres vej mod magten er hård og kræver sine ofre. Kærlighed, forræderi, stolthed, hævn og mord er alt sammen på menuen i 'House of Gucci'.

'House of Gucci' er instrueret af den anerkendte instruktør Ridley Scott, der tidligere har stået bag store værker som Alien og Gladiator.

Foran kameraet finder man en imponerende rolleliste af Hollywood-stjerner, alle i stilet tøj og med italiensk accent, herunder Lady Gaga i karrierens blot anden hovedrolle efter sin Oscar-nominerede præstation i A Star is Born. (copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

4,4

7 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: