Hvor kragerne vender

Censur 7
22. Jul 2021
91 min
Nordisk Film
Hvor kragerne vender
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
4.0 / 6
Brugere (5)
4.0 / 6
Medier (8)
Bedøm selv filmen:

Den danske film 'Hvor kragerne vender' handler om Laura, der har lagt afstand til livet på landet og sin familie til fordel for et frigjort bohemeliv, som forfatter i København. Hun har netop skrevet en bog om sin elendige opvækst i provinsen, som har skabt lidt offentlig debat.

Da Lauras bror skal giftes, tager hun tilbage til sin hjemstavn, hvor køerne lytter til POP FM, og der serveres kød og kartofler til aftensmad. Her opdager hun, til sin store overraskelse, at hendes bror skal giftes med barndomsfjenden, Catrine.

Mens de forbereder brylluppet, indser Laura, at Catrine har overtaget hendes plads i familien, og hun mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage. 

I hovedrollen findes Rosalinde Mynster, som er kendt fra I krig & kærlighed og To verdener. Erfarne danske kræfter som Bodil Jørgensen og Jens Jørn Spottag medvirker også i dette humoristiske drama, som handler om identitet og om at finde sin plads i verden. 

Filmen er instrueret Lisa Jespersen, der fik stor ros for sin afgangsfilm 'September', da hun blev færdiguddannet fra Den Danske Filmskole i 2017. I hendes spillefilmsdebut skildrer hun her skellet mellem land og by på humoristisk vis. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

4,0

5 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: