Kærligheden flytter ind

Censur 7
21. Sep 2017
97 min
UIP
Home Again
Film Image
(© UIP)
Film Image
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Den romantiske komedie 'Kærligheden flytter ind' handler om datteren af en succesfuld filminstruktør, hvis liv ændrer sig, da hun må starte forfra i Los Angeles efter seperationen fra sin mand. Før hun ved af det, er tre yngre mænd med ambitioner i filmverdenen rykket ind i hendes gæstehus. 

Nu må Alice finde ud af at balancere sin nye karriere og det at være single-mor med en ny flirt – i en alder af 40 år. Samtidigt må de unge filmskabere finde ud af, hvor deres prioriteringer egentligt ligger. 

Dramaet begynder rigtigt, da Alices mand også kommer til L.A., mens hendes gæster er overbevist om, at han er dårligt nyt.

'Kærligheden flytter ind' er en klassisk romantisk historie med et tvist, og de tre unge mænd tilføjer komiske elementer i stil med tv-serien 'Entourage'.

Mor-datter holdet Nancy Meyers og Hallie Meyers-Skyer står i spidsen som hhv. producer og instruktør. Nancy Meyers er bekendt med den romantiske komedie genre og er bl.a. kendt for The Intern, The Holiday og Somethings Gotta Give. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: