Knight of Cups

Censur 11
24. Mar 2016
118 min
SF Film
Knight of Cups
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I det drømmende drama 'Knight of Cups' forsøger forfatteren Rick at finde en mening blandt festerne og kvinderne i Los Angeles og Las Vegas.

Der er nemlig noget, der mangler i Ricks liv, men han kan ikke præcist sætte en finger på det. I sin søgen indleder han forhold til adskillige kvinder, bl.a. lægen Nancy, som han tidligere har været gift med, og den betagende Elizabeth, som han har gjort gravid. Derudover kæmper han også med tabet af sin bror og det anstrengte forhold til sin far.

Særligt én hændelse fra Ricks barndom hænger fast i hukommelsen - en historie fortalt af hans far om en ung prins, der bliver sendt til Egypten af sin far for at finde en perle. Da prinsen kommer frem, giver folket ham et bæger at drikke af, hvorefter den unge mand straks glemmer alt om både perlen og sin far og falder i en dyb søvn.

Terrence Malick er efterhånden blevet kendt for de mere fabulerende og drømmende film, der er minder om et billeddigt. Det kunne man bl.a. opleve i Cannes-vinderen Tree of Life og To the Wonder. På samme måde er ‘Knight of Cups’ bygget op om en idé, hvor skuespillerne fik lov til at udfolde deres karakterer i lange indstillinger. 

'Knight of Cups' har Christian Bale i hovedrollen som den desillusionerede Rick, og han flankeres af en lang række af smukke skuespillerinder, bl.a. Natalie Portman, Cate Blanchett, Imogen Poots og Freida Pinto. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: