Lady Bird

Censur 7
26. Apr 2018
93 min
UIP
Lady Bird
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
5.3 / 6
Brugere (4)
4.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Ungdomsfilmen 'Lady Bird' følger Christine, der ønsker at blive færdig med sin kristne High School i Sacramento og flytte til Østkysten for at starte på et College.

Livet er heller ikke let på hjemmefronten, hvor faren er arbejdsløs, og moren holder sig ikke tilbage for at påpege sin datters fejl.

Christine er endda træt af sit eget navn, så hun kalder sig for Lady Bird, og sammen med sin bedste veninde deltager de i årets musical. Sidste år i gymnasiet byder på flere udfordringer for teenageren, for ikke nok med, at hun skal få bedre karakterer på skolebænken, så ønsker hun også at være voksen og glemme tilværelsens mange regler.

'Lady Bird' er skrevet og instrueret af skuespilleren Greta Gerwig, der modtog en Oscar-nominering for Bedste instruktion, og filmen modtog yderligere fire nomineringer, bl.a. for Bedste film og kvindelige skuespiller.

Komedie-dramaet har et centralt fokus på mor-datter forholdet, som er set før på film, bl.a. i den populære Terms of Endearment. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,3

4 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: