Maps to the Stars

Censur 15
26. Mar 2015
111 min
UIP
Maps to the Stars
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I 'Maps to the Stars' lever familien Weiss det søde liv i Hollywood. Faren er blevet rig på selvhjælpsbøger, moren håndterer en succesfuld skuespillerkarriere for deres 13-årige søn, og deres datter, Agatha, er indlagt på en lukket afdeling...

Sidstnævnte er en streg i regningen, og det er sønnens alkoholproblem, som han udviklede som 9-årig, sådan set også, men for den lille familie er den slags en kalkuleret risiko i jagten på rigdom og succes.

Problemerne forværres dog, da Agatha udskrives fra hospitalet, og, via en limousinechauffør, skaber forbindelse til skuespillerinden, Havana Segrand. Hollywood-stjernen har set bedre dage, hun hjemsøges af sin mor, og hendes personlige terapeut viser sig at være Agathas far.

David Cronenbergs satire over hykleri i Hollywood-kredse er baseret på et manuskript af den tidligere limousinechauffør Bruce Wagner. Stilen blander drama med komedie- og thriller-elementer, og Julianne Moore vandt prisen for Bedste kvindelige hovedrolle på filmfestivalen i Cannes. Mia Wasikowska har en bærende rolle, som den utilregnelige Agatha, og man finder desuden navne som Robert Pattinson og John Cusack på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: