Maze Runner 2: Infernoet

Censur 15
10. Sep 2015
129 min
20th Century Fox
Maze Runner: The Scorch Trials
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
2.5 / 6
Brugere (2)
3.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

I 'Maze Runner 2: Infernoet' vågner Thomas og de andre overlevende fra labyrinten til en ny og helt anderledes hverdag. Gruppen befinder sig nu i en aflukket bygning, hvor de tilbydes mad og nyt tøj.

Samtidig viser det sig, at der bor andre unge, som også har overlevet tilsvarende labyrinter, og som nu ser frem til en bedre fremtid. Men det går hurtigt op for Thomas, at der er noget helt galt, og at deres nye værter har skumle bagtanker.

Derfor igangsætter gruppen en flugt, der uheldigvis fører til endnu flere udfordringer i det golde, farefulde område kaldet Infernoet.

'Maze Runner 2: Infernoet' følger op på den første filmatisering af James Dashners romanserie, som havde premiere sidste år. Plottet skiller sig markant ud fra etteren, og den action-fyldte science fiction-film kan til tider minde om en blanding af 'The Walking Dead' og The Road for The Hunger Games-publikummet.

Dylan O'Brien har igen hovedrollen som den handlekraftige Thomas, der forsøger at afsløre sandheden om den mystiske organisation WCKD. Seriens andet kapitel byder på nye skuespillere i form af Aiden Gillen fra 'Game of Thrones', Jacob Lofland fra Mud og Nathalie Emmanuel fra Fast & Furious 7.

'Maze Runner 2: Infernoet' er instrueret af Wes Ball, der også stod bag den første film. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

2,5

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: