Min søns familie

Censur Alle
29. May 2014
121 min
Reel Pictures
Soshite chichi ni naru
Billede
(© Reel Pictures)
Billede
(© Reel Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Min søns familie' handler om familien Nonomiya, der er en succesfuld og moderne kernefamilie. Hårdt arbejde har sikret faren den rette karriere, de har en velopdragen søn på seks år, og deres lejlighed er som taget ud af et boligmagasin.

Familien Saiki lever diametralt modsat. Pengene er få, men de lever et lykkeligt liv med deres børn som det altafgørende omdrejningspunkt. Normalt ville de to familiers veje aldrig have krydset hinanden. Men en dag får Nonomiya-familien et usædvanligt opkald fra hospitalet. Ved fødslen blev deres søn ombyttet med et andet barn. 

’Min søns familie’ er en imponerende film, der stiller nogle enorme spørgsmål, men samtidig formår at få en varm og humoristisk fortælling ud af det til tider hjerteskærende materiale. Familiernes forskellige værdier belyses uden løftede pegefingre, og filmens skuespilpræstationer og instruktion kan tage æren for et sjældent balanceret drama.

Instruktøren er den prisvindende Hirokazu Koreeda (Nobody Knows), der også blev hædret for ’Min søns familie’ med juryens specialpris på sidste års filmfestival i Cannes. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: