Mud

Censur 11
21. Nov 2013
130 min
FilmNation Entertainment
Mud
Mud
(© Mud / FilmNation Entertainment)
Mud
(© Mud / FilmNation Entertainment)
5.0 / 6
Brugere (1)
5.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Mud' handler om de to teenagedrenge Ellis og Neckbone, der lever i sydstaterne, hvor deres respektive familier arbejder i sumpområdet. En nat sejler de ud til en lille, ubeboet ø for at se og erobre en efterladt båd, men da de finder den, bor en mystisk fremmed ved navn Mud allerede i båden. 

Drengene er først skræmte, men bliver gode venner med Mud, der viser sig at være på flugt fra loven og en bande af dusørjægere. I det nye venskabs tjeneste lover de to drenge at hjælpe manden med at blive genforenet med sit livs kærlighed. 

Især Ellis går helhjertet ind i projektet, da han på hjemmefronten selv står midt i forældrenes skilsmisse og har brug for at tro på kærligheden. 

’Mud’ er et klassisk coming of age-drama instrueret og skrevet af manden bag den prisbelønnede ’Take Shelter’ fra 2011. 

Matthew McConaughey, der for tiden oplever et større comeback efter et helt årti med diverse romantiske komedier, spiller den afmagrede titelkarakter, mens Oscar-vinderen Reese Witherspoon spiller Muds lurvede udkårne. 

Den sammenbidte, unge Ellis spilles af Tye Sheridan, der også gav en imponerende præstation i Terrence Malicks ’The Tree of Life’, og rollelisten byder samtidig på solide navne som Sam Shepard (Black Hawk Down) og Michael Shannon (Man of Steel).

Brugernes anmeldelser

5,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: