ParaNorman

Censur 11
20. Sep 2012
92 min
UIP
ParaNorman
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I animationsfilmen 'ParaNorman' føler Norman Babcock sig med rette misforstået. Han kan nemlig tale med de døde, men når han fortæller alle de andre om sin særlige evne, bliver han skældt ud og anset for en særling. 

At han bor i en by, der hvert år fejrer en 300 år gammel hekseproces med masser af uhygge, gør ikke tingene nemmere, og hvis ikke det var for den tykke Neil, der også er vant til at blive mobbet, ville Norman være helt alene... altså bort set fra alle dem, der hilser venligt på ham fra graven. 

Men da hans mærkelige onkel dukker op og fortæller Norman om en ganske særlig familietradition, begynder hans ellers uforklarlige samtaler med det hinsidige næsten at give mening... lige indtil onklen falder død om, inden han helt præcis får forklaret, hvad Norman egentlig skal gøre. Og snart begynder de døde at rejse sig fra deres kister.

'ParaNorman', der blander adventure, uhygge og komedie, er en stop-motion film fra studiet bag den beslægtede 'Coraline' (2009), som ikke mindst henvender sig til børn, der har følt sig lidt udenfor.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: