The Personal History of David Copperfield

Censur 11
10. Sep 2020
119 min
Scanbox
The Personal History of David Copperfield
Billede
(© Scanbox)
The Personal History of David Copperfield
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'The Personal History of David Copperfield' er en komedie baseret på den populære roman af Charles Dickens fra 1850.

Den unge David Copperfield bliver efter at have fået en ny, kold stedfar sendt hjemmefra for at klare sig i den fattigste del af London. Men efterhånden som han bliver ældre, opstår muligheden for et bedre liv, og det lykkes ham endda at komme til penge.

Som David Copperfield bevæger sig igennem tilværelsen, møder han en lang række skæve eksistenser fra alle samfundslag, der inspirerer ham til at nedfælde sit liv og forfølge drømmen som forfatter.

'The Personal History of David Copperfield' er en moderne opdatering af den klassiske roman, der betragtes som en slags selvbiografi, da historien om Copperfields liv fra barndom til voksenalderen har mange ligheder med Dickens' eget liv.

Dev Patel fra Slumdog Millionaire spiller titelrollen i en film af manden bag politiske satirer som In the Loop og Stalins død, der har samlet en flot rolleliste bestående af bl.a. Tilda Swinton, Ben Whishaw og Hugh Laurie. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: