Ready Player One

Censur 11
29. Mar 2018
140 min
Warner Bros.
Ready Player One
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Science fiction-filmen ’Ready Player One’ udspiller sig i år 2045, hvor det meste af befolkningen bruger deres tid og penge på at udleve deres vildeste fantasier og drømme i den virtuelle verden kaldet OASIS.

Skaberen, der er besat af popkultur, har efter sin død efterladt et såkaldt ”Easter egg” i sit spil – og personen, der finder de tre nøgler, som er gemt i OASIS, bliver ikke kun stinkende rig, men overtager også rettighederne til selve spilplatformen.

Blandt de mange deltagere i den store skattejagt er teenageren Wade Watts, i OASIS kendt som Parzival, og da han kommer på sporet af den første nøgle, bliver han ikke kun en helt, men også et mål for organisationen IOI, der er på jagt efter det virtuelle herredømme.

’Ready Player One’ er baseret på Ernest Clines roman af samme navn, der er oversvømmet i spil- og filmreferencer fra alt lige fra The Iron Giant over Star Wars til The Shining.

Filmen er instrueret af mesterinstruktøren Steven Spielberg, der ligeledes referer til flere af sine ikoniske værker som Jurassic Park. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: