Regnen skyller alt bort

Censur 11
26. Jan 2023
129 min
Another World Entertainment
Broker
Billede
(© Another World Entertainment)
Billede
(© Another World Entertainment)
5.0 / 6
Brugere (1)
4.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Regnen skyller alt bort' er et sydkoreansk drama, der vandt den uafhængige Jurypris på Cannes Film Festivalen 2022.

Skuespilleren Song Kang-ho, kendt fra Bong Joon Hos film Memories of Murder og Oscar-vinderen Parasite, vandt desuden prisen for Bedste mandelige skuespiller i Cannes for sin præstation i denne film. 

Han spiller Sang-hyeon, som driver et renseri og er i konstant gæld, mens Dong-soo arbejder i en kirke, hvor forældre anonymt kan efterlade deres baby, hvis de ikke ønsker at beholde det. 

De to mænd sletter spor fra overvågningskameraerne, stjæler børnene for at sælge dem på det sorte marked. Deres liv kompliceres yderligere da en mor pludselig vender tilbage efter sin søn.

Gang Dong-won, der nok er bedst kendt for sin rolle i den højspændte zombiefilm Train to Busan 2: Peninsula, spiller rollen som Dong-soo, mens den anerkendte instruktør Hirokazu Kore-eda sidder i instruktørstolen.

Kore-eda har tidligere stået bag Min søns familie, Sandheden og ikke mindst publikumssuccessen Shoplifters, som var nomineret til en Oscar for Bedste udenlandske film i 2019. 

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

5,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: