The Second Best Exotic Marigold Hotel

Censur Alle
19. Mar 2015
122 min
20th Century Fox
The Second Best Exotic Marigold Hotel
Film Image
(© 20th Century Fox)
Film Image
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Ejeren af The Best Exotic Marigold Hotel, den evigt optimistiske Sonny, drømmer om at udvide sit unikke pensionat til en hotelkæde for ældre mennesker, der ønsker at nyde sine sidste år i Indien.

Projektet viser sig dog at være et ualmindelig stressende projekt for den unge mand, der samtidig står overfor at blive gift med sin smukke Sunaina. Alt imens forsøger hotellets faste beboere at finde hoved og hale i livets store spørgsmål.

Evelyn og Douglas er tydeligvis forelskede, men tør ikke springe ud i et forhold, Madge skal vælge mellem to rige bejlere, Norman har kærestesorger, og samtidig begynder den gnavne, men elskværdige Muriel at nærme sig sin sidste time.

'The Second Best Exotic Marigold Hotel' er fortsættelsen til successen The Best Exotic Marigold Hotel fra 2011. Feel good-filmen er igen instrueret af John Madden og har atter Dev PatelJudi DenchMaggie Smith og Bill Nighy på rollelisten. Den brogede flok får denne gang selskab af sølvræven Richard Gere, der skaber uventet konflikt i de ellers idylliske og eksotiske omgivelser. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: