Shelley

Censur 15
01. Dec 2016
92 min
Scanbox
Shelley
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Shelley' ankommer rumænske Elena til sine nye arbejdsgivere Louise og Kasper, der bor dybt inde i en svensk skov.

Parret har valgt at lægge afstand til den moderne dagligdag og lever et simpelt liv uden mobiltelefoner og elektricitet. Louises store drøm er at få et barn, og hun har uden held forsøgt at blive gravid adskillige gange før.

Derfor indgår hun en aftale med Elena, der skal være rugemor mod en klækkelig betaling. Men graviditeten forløber langt fra normalt, og det går op for Elena, at det ufødte barn påvirker hende og omgivelserne på en mørk og rædselsfuld måde. Hvad end der er i gærde, er det ikke naturligt...

'Shelley' blander psykologisk drama, thriller og gys med et plot, som kan sammenlignes med Roman Polanskis mesterværk, Rosemary's Baby. Den iranske instruktør, Ali Abbasi, der er uddannet ved Den Danske Filmskole, spillefilmsdebuterer med 'Shelley', der har et vist internationalt snit over sig med rumænske, svenske og danske skuespillere på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: