Smagen af sult

Censur 15
24. Jun 2021
115 min
Nordisk Film
Smagen af sult
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.9 / 6
Medier (9)
Bedøm selv filmen:

Det danske drama ‘Smagen af sult’ handler om ægteparret Maggie og Carsten, som sammen åbner gourmetrestauranten Malus, hvilket har været deres fælles drøm siden de mødtes.

På papiret ser de ud til at have alt; to skønne børn, en lækker lejlighed og deres helt egen gourmetrestaurant. Det eneste de mangler er den forjættede Michelin-stjerne, som de har satset alt for at få.

Men den uendelige jagt på succes og anerkendelse viser sig dog at have en pris. En dag modtager Carsten et anonymt brev om, at hans kone elsker en anden. 

I hovedrollen som den rådvilde Maggie ses Katrine Greis-Rosenthal, der tidligere har medvirket i Lykke-Per og Kursk. Hun spiller overfor den danske verdensstjerne Nikolaj Coster-Waldau, der som forberedelse til filmen har været i praktik hos køkkenchef Rasmus Kofoed på Danmarks eneste trestjernede Michelin-restaurant, Geranium.

Christoffer Boe, som senest har stået bag mega-succesen Journal 64, sidder i instruktørstolen til dette intense kærlighedsdrama, som handler om en umættelig stræben efter det perfekte. 

Foruden filmoplevelse kan man i udvalgte biografer få glæden af Smagen af Sult - VR, som er en virtuel reality-oplevelse, der er skabt som sidestykke til filmen, og dykker ned i hovedkarakteren Maggies erindringer og dybeste tanker. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: