Spencer

Censur 11
03. Feb 2022
111 min
Scanbox
Spencer
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.8 / 6
Medier (8)
Bedøm selv filmen:

Dramaet 'Spencer' handler om prinsesse Diana, som man følger på ferie i dagene omkring jul. Lykken er dog på et absolut minimum mellem hende og den royale familie samt ikke mindst hendes mand Prins Charles.

Skilsmissen lurer konstant i kulissen, mens også separationstrangen fra sin mands familie er stærk. Den eneste lykke Diana synes at have, er sine to drenge og et nært forhold til en af hofdamerne.

Til trods for disse lyspunkter er Diana nærmest som en fange på godset, hvor de holder ferien. Klaustrofobien indfinder sig hos prinsessen, der distancerer sig mere og mere oprørsk fra den kongelige familie.

Kristen Stewart - der brød igennem med Twilight og siden har været med i en række meget forskellige film - indtager med hele sin sjæl rollen som Lady Diana. En præstation, der allerede spås en Oscar-nominering.

'Spencer' er instrueret af Pablo Larraín, der bl.a. også har filmen Jackie om Jackie Kennedy på sit CV. Filmen er desuden skrevet af Steven Knight, som bl.a. har manuskripterne til Allied, Eastern Promises og Dirty Pretty Things. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: