Spiral: From the Legacy of Saw

12. May 2021
93 min
Nordisk Film
Spiral: From the Book of Saw
Billede
(© Nordisk Film)
Spiral plakat
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Gyserfilmen 'Spiral: From the Legacy of Saw' er den 9. film sat i Saw-franchisens univers, som tager sit udspring i seriemorderen John Kramer, senest set i Jigsaw i 2017.

I filmen er en ny seriemorder, der slår betjente ihjel, på spil. Detective Zeke Banks efterforsker sagen med sin nye makker, William, og alt tyder på, at personen bag er inspireret af den kendte Jigsaw Killer.

På gerningsstederne efterlades mystiske spiraltegn, og brutale og klamme fælder tages i brug i takt med, at Banks kommer dybere ned i den hjernevridende affære.

'Spiral: From the Legacy of Saw' er en spin-off, der bygger videre på filosofien fra de originale Saw-film, ligesom flere af seriens varemærker går igen, herunder de overraskende twists og modbydelige tortur-fælder. Instruktøren har selv beskrevet inspirationerne som 48 timer møder Seven.

Filmen er baseret på en idé af komikeren Chris Rock, der også har filmens hovedrolle overfor bl.a. Samuel L. Jackson som hans far, mens instruktøren bag Saw IISaw III og Saw IV vender tilbage til den blodige filmserie.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: