Stormbreaker

Censur 11
13. Oct 2006
93 min
Angel
Stormbreaker
Billede
(© Angel)
Billede
(© Angel)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

I England kan unge læsere andet end citere bøgerne om Harry Potter. J.K. Rowlings succeseventyr er tæt fulgt op af Anthony Horowitz agentserie om Alex Rider.

Bøgerne om den unge dreng der involveres i hæsblæsende missioner, har solgt over 9 millioner eksemplarer og er oversat til 32 sprog, herunder dansk. Der er indtil nu skrevet 6 bøger i denne serie, der oftest er blevet beskrevet som James Bond for børn og unge.

'Stormbreaker' er den første bog i serien, som nu er blevet filmatiseret og klar til at indtage biograferne. For den 14-årige Alex Rider tager livet en pludselig drejning, da hans onkel Ian Rider (Ewan McGregor) myrdes under mystiske omstændigheder. Men mystikken breder sig, for Alex opdager at hans onkel ikke var en simpel bankmand, men var hemmelig agent der arbejdede for MI6. Nu bliver der behov for Alexs’ assistance.

Alex Rider sættes modvilligt på sagen, og intet kan forberede ham på den hæsblæsende eventyr, der venter forude. Anthony Horowitz har selv skrevet manuskript til filmatiseringen af 'Stormbreaker', som er produceret og filmet i England.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: