Syng 2

Censur 7
03. Feb 2022
110 min
UIP
Sing 2
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
5.3 / 6
Brugere (17)
3.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Syng 2' er efterfølgeren til Syng om de talentfulde dyr, der stiller op til en sangkonkurrence.

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde. De skal nemlig opsætte en musical i Crystal Tower teatret i den berømte by Redshore City.

Det har de fået lov til af Crystal Entertainments nådesløse chef, ulven Jimmy Crystal, på én betingelse: De skal forsøge at overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Hvis ikke det lykkedes, er Buster Moon og vennerne i store problemer med ulven. Derfor må de sætte alle kræfter ind på at holde deres løfte og samtidig sørge for, at deres musical bliver den bedste, Jimmy Crystal nogensinde har set.

Instruktørduoen fra den første film er tilbage, mens skuespillere som Scarlett Johansson, Reese Witherspoon og Matthew McConaughey også er tilbage på rollelisten i den originale version.

Filmens danske stemmer inkluderer bl.a. Mads Knarreborg, Annette Heick, Klaus Bondam, Torben Zeller, Emma Sehested Høeg, Andreas Jessen, Lars Mikkelsen og Bodil Jørgensen.

Brugernes anmeldelser

5,3

17 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: