Think Like a Man Too

Censur 7
18. Sep 2014
106 min
UIP
Think Like a Man Too
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
1.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Think Like a Man Too' foregår i Las Vegas. Candace og Michael skal giftes, og brylluppet skal naturligvis foregå i Las Vegas.

Alle vennerne rejser til byen for at deltage i begivenheden, og på overfladen er alt godt og harmonisk. De forskellige parforhold byder dog på vidt forskellige udfordringer. Jeremy og Kristen forsøger at få et barn. Bennett og Tish kæmper med at genstarte gnisten i deres ægteskab.

Lauren og Dominics forhold er udfordret af deres hver deres karriere, og Mya skal tackle Zekes rygte som hele byens Don Juan. Endelig ankommer Cedric alene og lykkelig over at være sluppet for sin kones selskab.

Weekenden forløber naturligvis ikke som forventet, og de mange overraskende optrin sætter i sidste ende kærligheden på prøve. 

Fortsættelsen til ‘Think Like a Man’ fra 2012 byder på et gensyn med vennerne, der i den første film fik deres romantiske forhold sat på prøve af en populær selvhjælpsguru og parforholdsekspert. 

Denne gang kommer modstanden fra spillebyens adskillige fristelser og naturligvis fra de fortsat mange forskelle på mænd og kvinder. Rollelisten byder bl.a. på Kevin Hart (Ride Along) som den ustyrlige Cedric, og filmen er instrueret af Tim Story (Fantastic Four 1 & 2). (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: