Transcendence

Censur 15
19. Jun 2014
115 min
Nordisk Film
Transcendence
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Transcendence' handler om Dr. Will Caster, en af verdens fremmeste forskere i kunstig intelligens. Han har viet hele sin eksistens til at skabe den mest avancerede computer, der er i stand til at lagre menneskehedens samlede viden og følelser.

Hans metoder 
er stærkt kontroversielle, hvilket har gjort ham verdensberømt samt hovedmål for en gruppe antiteknologiske ekstremister. Da selvsamme ekstremister udsætter Will for et attentat, har hans kone og bedste ven kun én mulighed for at redde hans liv.

De må uploade hans bevidsthed 
til computeren og dermed gøre ham til ét af sine egne eksperimenter. Men eksperimentet løber løbsk og snart trues kloden af Will og hans supermaskine. 

Koblingen mellem mennesker og maskiner har fascineret filmskabere, siden ’Metropolis’ vakte den første cyborg til live i 1927. Og med genren følger frygten for teknologi, der er at finde i utallige science fiction-film.

Det nyeste eksempel 
lader i bogstaveligste forstand en af Hollywoods største navne, Johnny Depp, træde ind i computernes verden for derefter at blive en trussel mod hele menneskeheden. Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona), Morgan Freeman (The Dark Knight) og Paul Bettany (The Da Vinci Code) er nogle af de mennesker, der får problemer med den virtuelle Depp. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: