Venom 2: Let There Be Carnage

Censur 15
14. Oct 2021
90 min
Sony Pictures
Venom: Let There Be Carnage
Billede
(© Sony Pictures)
Venom 2 Let there Be Carnage bio plakat
(© Sony Pictures)
4.0 / 6
Brugere (2)
4.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Actionfilmen 'Venom: Let There Be Carnage' er en efterfølger til Venom fra 2018, der fortalte forhistorien om den kendte Spider-Man-skurk.

I den nye film lever journalisten Eddie Brock side om side med den udenjordiske symbiot, der har taget bopæl i hans krop. Men det er ikke lige nemt at styre det sultne, men dog knivskarpe, rumvæsen.

Da Eddie interviewer den berygtede seriemorder Cletus Kasady, går det da også galt, og det bliver starten på noget langt værre. Nemlig en ny symbiot kendt som Carnage!

'Venom: Let There Be Carnage' foregår i et univers befolket af Spider-Mans kendte skurke. Således møder vi i filmen også den skrigende Shriek, mens vi må vente lidt længere på vampyren Morbius, der får sin egen film.

Tom Hardy er tilbage i hovedrollen, og denne gang har han også været med til at udtænkte historien, der er fyldt med humor, splat og action.

Andy Serkis, der er kendt fra roller som Caesar i Abernes Planet og Gollum i Ringenes Herre, bestrider instruktørposten, mens Woody Harrelson spiller den nye superskurk. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

4,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: