The Wolf of Wall Street

Censur 15
09. Jan 2014
180 min
UIP
The Wolf of Wall Street
The Wolf of Wall Street
(© Paramount Pictures / The Wolf of Wall Street)
The Wolf of Wall Street
(© Universal Pictures)
6.0 / 6
Brugere (2)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

'The Wolf of Wall Street'  handler om den unge Jordan Belfort, der starter som børsmægler på Wall Street, lykkeligt gift, våd bag ørerne og fuld af naive ideer om at gøre en forskel. 

Belfort finder dog hurtigt ud af, at der kun er tre ting, der er vigtige i denne branche. At tjene sindssygt mange penge. Tage absurd mange stoffer. Og sidst men ikke mindst undgå hverdagens stress ved at have så meget sex som muligt. 

Få år senere er Belfort indehaver af børsmæglerfirmaet Stratton Oakmont og har fuldt ud fortjent titlen som ”The Wolf of Wall Street” med en dagligdag, der involverer korruption, fester med chimpanser, dværgekast på kontoret, orgier ombord på flyvemaskiner og en evig jagt på den næste rus. 

Men som ventet går der ikke længe, før Belfort og hans korrumperede kompagnoner er i FBI’s søgelys. 

En af filmhistoriens mest hyldede og toneangivende instruktører, Martin Scorsese, har kastet sig over den sande, men fuldstændig gale historie om New York-børsmægleren Jordan Belfort, der i 80erne og 90erne tog den amerikanske drøm lidt for langt… og så endnu længere igen. 

I rollen som Belfort ses en fuldstændig hæmningsløs Leonardo DiCaprio, der samarbejder med sin mentor for femte gang, mens bl.a. Jonah Hill (Moneyball), Margot Robbie (About Time) og Matthew McConaughey (Mud) giver modspil som henholdsvis makker, viv og mentor.

Brugernes anmeldelser

6,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: