Yesterday

Censur 7
27. Jun 2019
112 min
UIP
Yesterday
Film Image
(© UIP)
Film Image
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Musikfilmen 'Yesterday' handler om en ukendt musiker Jack Malik, som opdager, at han er den eneste i verden, der kan huske The Beatles og deres musik.

Samme aften, som Malik fortæller sin bedste veninde og evigt loyale manager Ellie at han vil droppe kampen for at slå igennem som musiker, sker der et uforklarligt fænomen, og samtidig er Malik ude for et trafikuheld.

Da han vågner, indser Jack, at han er den eneste, der har hørt om The Beatles. De har simpelthen aldrig eksisteret! Nu begynder Jack at optræde med de mange legendariske hits, og snart bliver han kendt som den største sangskriver nogensinde.

Hans drøm om anerkendelse går i opfyldelse, men midt i al berømmelsen må Jack kæmpe for at holde fokus på det vigtigste i livet... for som en klog duo engang skrev: All You Need is Love! 

Den romantiske komedie 'Yesterday' er skrevet af Richard Curtis, der tidligere har stået bag nogle af filmhistoriens bedste romantiske komedier som Fire Bryllupper og en begravelse, Notting Hill, Bridget Jones' Diary og Love Actually

Instruktøren Danny Boyle er mest kendt for filmene Trainspotting og Slumdog Millionaire, mens Lily James sidste år sprang ud som ABBA-sangerinde i Mamma Mia! Here We Go Again! (Copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: