18 år senere: Flere stjerner vender tilbage i fortsættelsen til nyklassiker

Mon de kan lokke den sidste del af trioen med igen?
The Devil Wears Prada
(© Twentieth Century Fox)

Ved dette års SAG Awards trådte Meryl Streep op på scenen, hvor hun uventet stødte ind i mikrofonen og med et smil fortalte publikum, at hun havde glemt både briller og kuverten med vinderens navn. 

Straks efter kom Anne Hathaway og Emily Blunt på scenen for at overrække de manglende genstande, præcis som de gjorde, da de spillede hendes assistenter i filmen The Devil Wears Prada fra 2006.

I filmen spiller Anne Hathaway den unge, ambitiøse journalist, Andy Sachs, der bliver assistent for den magtfulde og tyranniske Miranda Priestly (Meryl Streep), som er chefredaktør på det toneangivende modemagasin Runway Magazine.

Filmen blev en kæmpe succes, og har i dag opnået status som en moderne klassiker. Det er derfor måske ikke så overraskende, at der ifølge Deadline nu er udsigter til en efterfølger, som skal produceres af Disney.

Manuskriptforfatteren Aline Brosh McKenna, der skrev det originale manuskript, siges at være i gang med en fortsættelse, mens David Frankel forventes at vende tilbage i instruktørstolen.

Men hvad fans sandsynligvis vil være mest begejstrede over er, at Meryl Streep meldes klar til at skulle genoplive rollen, der gav hende en Oscar-nominering i 2007, og at Emily Blunt ligeledes er udset til at vende tilbage.

Den kommende film skal efter sigende handle om Miranda Priestly, der efter en lang og succesfuld karriere pludselig må kæmpe for at bevare sin status i en branche, der er i forfald.

I en digitaliseret bladindustri må hun arbejde hårdt for at sikre annonceindtægter, mens den tidligere assistent Emily er steget i graderne og blevet leder af et luksusbrand med mange annoncepenge.

Beskrivelsen antyder, at handlingen vil fokusere på samspillet mellem Meryl Streep og Emily Blunts karakterer. Det er derfor også stadig uvist, om Anne Hathaway vil vende tilbage.

Hun har tidligere virket afvisende overfor en mulig fortsættelse og udtalte tilbage i marts til E! News: “Jeg tror ikke, at en fortsættelse af den historie nogensinde kommer til at ske”. 

Vi håber dog på, at hun skifter mening, så vi igen kan få lov at se de tre ikoniske karakterer samlet. 

'The Devil Wears Prada 2' har ingen premieredato på nuværende tidspunkt.